Spa Wellness rugbehandeling

Alle rug behandelingen bestaan uit: reiniging, peeling, massage, pakking en een body crème.

Lichaamspakkingen werden al eeuwen geleden uitgevoerd. Oude grottekeningen laten zien hoe mensen met kruiden werden bedekt als gezondheids- en schoonheidsritueel. Sinds een aantal jaren zijn de lichaamspakkingen opnieuw in opkomst en in een modern wellness-jasje gestoken.

Wat is een wellness lichaamsbehandeling?

Een lichaamspakking is een ontspannende behandeling die er voor zorgt dat voedingsstoffen beter worden aangevoerd naar alle delen van het lichaam en dat afvalstoffen beter worden afgevoerd. Daarbij werkt het verstevigend en voedend op de huid.

Wanneer is een pakking goed voor je? Je huid is het grootste orgaan van je lichaam en is continu bezig om zichzelf te vernieuwen en te herstellen. Doordat de huid zich herstelt komen er dode huidcellen vrij. Helaas hebben deze dode huidcellen de neiging om zich op te hopen tijdens het proces van het herstel. Door deze ophoping gaat je huid er dof of schilfering uit zien. Dit is natuurlijk iets wat u wil voorkomen, maar je rug is moeilijk om zelf bij te kunnen. Een rugbehandeling gaat dit probleem tegen en verwijdert de dode huidcellen die zijn ontstaan bij het proces.

Waarom is een pakking goed voor je?

Hoewel voor alle soorten lichaamspakkingen geldt dat ze lichaam en geest laten ontspannen, heeft elke pakking afhankelijk van de ingrediënten ook andere doeleinden, bijvoorbeeld:

  • Ontgiften van het lichaam
  • Helpen bij afslanken
  • Nieuwe energie geven
  • Huidversteviging
  • Voeden van de huid
  • Verzachten van huidklachten
  • Bloedcirculatie stimuleren
  • Stofwisseling stimuleren
  • Spier- en gewrichtsklachten verzachten
Wat kunt u verwachten van een Spa Wellness rugbehandeling?

Alle rugbehandelingen bestaan uit een reiniging, scrub, pakking, massage en een voedende bodycréme.

Stap 1: Reiniging

Met een milde parfumvrije en natuurlijke reinigingsgel op basis van dode zee mineralen wordt de huid oppervlakkig gereinigd.De cleansing gel is rijk aan vitamine C en onder andere groene thee extract voor een antioxiderende en desinfecterende werking.

Stap 2: Scrub

Vervolgens krijgt u een heerlijke vloeibare bodyscrub op basis van Zeezout en Glycerine ( vochtherstellend ). De mineralen uit het zeezout worden goed door de huid opgenomen. Deze scrub verwijdert de dode huidcellen, onzuiverheden en tegelijkertijd reinigt het de poriën. Hierna kunnen werkstoffen beter door de huid worden opgenomen. Het stimuleert de microcirculatie en celvernieuwing.De huid voelt erna heerlijk zacht aan.

Stap 3: Pakking

Na de scrub word de pakking zorgvuldig op het lichaam aangebracht. Daarna word het lichaam afgedekt met folie. Vervolgens mag u 20 minuten lekker genieten van de warmte en de heerlijke geuren. De verwarming van het lichaam versterkt de werking van de pakking en het bevordert de ontgifting.Ook gaan door de warmte de poriën open staan en worden de werkzame stoffen door uw lichaam opgenomen.

Stap 4: Massage

Na de pakking krijgt een heerlijke massage van de rug, nek en schouders met een verwarmde olie.

Stap 5: Voedende bodycréme

Daarna wordt de overtollige pakking verwijderd in de vorm van een hot towel steam ritueel, (vochtige warme doek) en de huid ingewreven met een voedende bodycrème. Na een lichaamspakking voelt u zich als herboren en voelt de huid zijdezacht en gehydrateerd aan.

De Spa Wellness rug behandeling duurt 70 minuten en kost €65,-

U kunt een keuze maken uit de volgende onderstaande pakkingen combinaties. Dit houd in dat de scrub, pakking en massage olie qua geur belevenis 1 geheel vormen, maar ook is afgestemd, betreft de werking op de huid.

1. Sinaasappel ( Sinaasappel scrub, gelpakking en massage olie ) Werking: kalmerend en ontspannend

Geniet van de heerlijke geur van zomerse sinaasappels! Sinaasappel extract werkt kalmerend en ontspannend en is goed tegen depressiviteit en slapeloosheid. Het heeft een stimulerende werking op de collageen productie in de huid. De heerlijke geur van zoete sinaasappel herstelt de balans tussen lichaam en geest. De huid voelt heerlijk zacht aan en het vochtgehalte wordt hersteld.

De sinaasappel massage olie is op basis van soja, druivenpit, amandel en rijstekiem olie. Sinaasappelolie is goed voor alle huidaandoeningen.

Contra indicaties Let op: als je zwanger bent kan je deze pakking beter niet nemen omdat het weeën kan opwekken.

2. Kokos ( kokos scrub, crème pakking en massage olie )

Werking: hydraterend, voedend, beschermend, verzachtend

De Tropical Cocos Crèmepakking is op basis van Cocos olie en Shea Butter samengesteld. De huid wordt gehydrateerd, beschermd en gevoed. Deze crèmepakking helpt de huid te herstellen en laat haar super comfortabel aanvoelen. Een weldaad voor elke huid, met name voor de droge lichaamshuid. De exotische Cocos geur doet denken aan een heerlijke tropische cocktail.

De Kokos massage olie is op basis van soja, druivenpit, amandel en rijstekiem olie. Deze olie bevat vitamine E en C.

3. Groene Thee ( Groene Thee scrub & gelpakking en een warme, kleurloze en geurloze soja olie)

Werking: Ontgiftend, ontspannend, brengt rust en verlicht stress.

Groene Thee extract bevat een zeer hoog gehalte antioxidanten die de huid beschermen tegen vrije radicalen. Het staat bestaat om zijn ontgiftende en anti-radicalaire werking. In onze cellen en dus ook in onze huid vind een voortdurend verbrandingsproces plaats. Dit zorgt voor energie, maar vormt ook afvalstoffen: vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor de veroudering van de huid.

Bovendien is het drinken van deze theesoort goed tegen hart en vaatziekten, verlaagt het cholesterol gehalte en zorgt voor een gezond weefsel.

4. Aloë vera & Katoen ( Aloë Vera scrub & gelpakking & een warme, kleurloze en geurloze soja olie)

Werking: Kalmerend, ontspannend, ontgiftend, antiseptisch, regenererend en vochtherstellend.

Aloë Vera extract heeft een vochtherstellende werking en katoen extract werkt kalmerend en verzachtend op de huid. De delicate samenstelling word snel door de huid opgenomen en het werkt rustgevend.

Aloë Vera geeft ook verlichting bij diverse huidaandoeningen en is goed tegen winterhanden en wintervoeten.

5. Golden Elegance Lavendel scrub, elegante bloemengeur crème pakking, flower blend massage olie Werking: Kalmerend, verzachtend.

De Golden Elegance Crèmepakking is op basis van Shea Butter, Argan en Jojoba olie samengesteld. Het helpt de huid soepel te houden, te herstellen en laat haar super comfortabel aanvoelen. Een weldaad voor elke huid, met name voor de droge lichaamshuid. De Golden Elegance crèmepakking geeft de huid een mooie gouden gloed.

De massage olie ( flower blend ) is samen gesteld uit een hoogwaardige mix van Soja, rijstkiem, amandel en olijfolie. Toegevoegde vitamine E en C hebben een sterke anti-oxidant werking. De aangename geur doet denken aan een groot boeket veldbloemen.

Thalasso Therapie Thalasso betekent ‘ verkregen uit de zee’ en Therapie betekent behandelen. Het staat dus voor behandelen met producten uit de zee. Daarom er bij onderstaande pakkingen er met een andere soort peeling word gewerkt. Bij de algen pakking en Sea Water gel pakking word er gebruik gemaakt van dode zee zout scrub in combinatie met een vette plantenolie, amandel of jojoba-olie. Deze is rijk aan dode zee mineralen.

Bij gevoelige huidtypes word er gekozen voor de vloeibare Naturel Sea Salt. Deze is een stuk fijner qua textuur. De zeezoutkorrel is te grof voor bijvoorbeeld eczeem huid.

6. Oligo Sea water gel ( thalasso behandeling ) Dode Zeezout scrub, Sea water gelpakking, eucalyptus massage olie.

Werking: Heerlijk ontspannend. Is zeer geschikt bij vermoeidheid en stress.

Een Oligo Sea water gel pakking met werkstoffen uit de dode zee. De basis is Thalasso- Oligo, zeewater dat op een speciale manier is gedroogd en is toegevoegd aan een niet-vette gel op basis van polysacchariden uit zee die de huid geweldig hydrateren. Deze gel is bijzonder van samenstelling omdat het alle mineralen en oliego-elementen bevat die van nature voorkomen in geïoniseerd zeewater. Deze mineralen worden snel en tot diep in de huid opgenomen. De cellen in de huid worden hierdoor gevoed en in evenwicht gebracht. De Oligo Sea water gel bevat veel magnesium, heeft een krachtige remineraliserende werking. De massage olie van eucalyptus is op basis van druivenpit, amandel en rijstekiemolie. Het heeft een houtachtige geur en ondersteunt de werking van de luchtwegen.

Contra Indicaties: Niet te gebruiken in de eerste drie maanden van de zwangerschap

7. Algen poeder pakking ( thalasso behandeling ) Dode zeezout scrub, algen poederpakking, amandel massage olie.

Werking: zuiverend, ontgiftend, verstevigend, afslankend, ontspannend, activerend)

Een algen poeder pakking bestaat uit drie soorten algen. Algen zijn rijk aan vitamines en mineralen. Daardoor heeft de pakking een ontgiftende en zuiverende werking. Deze pakking stimuleert de celstofwisseling, activeert de vetstofwisseling en helpt het vochtgehalte in de huid te herstellen. Ook heeft het een positief effect op cellulites, spierklachten, huidproblemen en pijnen. Door het gebruik van algen is de pakking heldergroen van kleur.

Contra indicaties: Mensen met een jodium allergie, zwangerschap, een hoge bloeddruk, hyperfunctie van de schildklier, hartklachten, kanker en andere ernstige medische klachten.

De massage is met amandelolie. Deze olie bevat veel vitamine A en B, Calcium, IJzer en Magnesium en is zeer geschikt voor een droge, rijpere huid.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
X